ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Donkey Tours

Ζήστε την πιο αντιπροσωπευτική και αυθεντική σαντορινιά εμπειρία με τις εκδρομές με γαϊδουράκια που διοργανώνει από φέτος η Custom Design Excursions. Ανεβείτε στα γαϊδουράκια και ξεκινήστε από τα Φηρά για να φτάσετε στην Οία μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή με θέα στην καλντέρα. Η εκδρομή ξεκινά με ενημέρωση και περιλαμβάνει στάση για σαντορινιό σνακ και κρασί

Ξενοδοχεία στην Σαντορίνη
Ξενοδοχεία στην Σαντορίνη
Aegean Divers Dive Center

Κάθε μέρα διοργανώνονται καταδυτικές εκδρομές στα καλύτερα σημεία του νησιού. Εάν δεν ξέρετε κατάδυση, θα μάθετε τα βασικά σε πολύ λίγο χρόνο (2 ώρες περίπου) με το πρόγραμμα Discover scuba diving, απλά και διασκεδαστικά. Επίσης λειτουργούν τμήματα εκπαίδευσης PADI για αυτόνομη κατάδυση.

Santorini Wine Adventure Tours

Ανακαλύψτε τα οινοποιεία και τις γεύσεις της Σαντορίνης μέσα από τις οργανωμένες εκδρομές, γευσιγνωσίες και μαθήματα μαγειρικής που διοργανώνει το Santorini Wine.

Ξενοδοχεία στην Σαντορίνη
Ξενοδοχεία στην Σαντορίνη
Sea Kayak

Αν σας αρέσουν οι βόλτες με kayak, τότε νοικιάστε ένα από το Sea Kayak στην παραλία του Περίβολου για βόλτες στην Άσπρη και την Κόκκινη παραλία με τη καθοδήγηση των έμπειρων ανθρώπων της. Άσκηση και απόλαυση της θάλασσας με θέα στους ηφαιστειακούς βράχους. Επίσης, διοργανώνονται πεζοπορίες και αναρρίχηση τόσο από την πλευρά της Περίσσας όσο και του Καμαρίου.

Santorini Adventures

Ανακαλύψτε τη Σαντορίνη με έναν τρόπο διαφορετικό. Ενοικιάστε ποδήλατο και ακολουθήστε υπέροχες διαδρομές για να ανακαλύψετε γωνιές της Σαντορίνης ή να δείτε το ηλιοβασίλεμα από μοναδικά σημεία.

Ξενοδοχεία στην Σαντορίνη
Ξενοδοχεία στην Σαντορίνη
Wave Sports

Λάτρεις του jet ski, ετοιμαστείτε για οργανωμένες εξορμήσεις (Jet Ski Safari) που ξεκινούν από τον Περίβολο ή την Περίσσα και φτάνουν στη Λευκή και την Κόκκινη παραλία, τα ηφαίστεια και τα νησάκια της καλντέρας. Η διαδρομή μπορεί να διαρκέσει 90’ ή 140’. Επίσης, βόλτα με αλεξίπτωτο με το ειδικό σκάφος για parasailing ή waverunners, θαλάσσιο σκι ή wakeboard. Για μεγαλύτερες συγκινήσεις επιλέξτε fly fish, banana-boat, tubes-ringos, windsurfing.

Αναρρίχηση

Οι λάτρεις της αναρρίχησης έχουν την ευκαιρία να επιδοθούν στο αγαπημένο τους άθλημα στις 150 διαδρομές που ξεκινούν από την Περίσσα ή το Καμάρι. Ο βαθμός δυσκολίας τους είναι από 4Α έως 8 και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο του Εθελοντικού Διασωστικού Σώματος Θήρας

Activities|Stelios Rooms | Oia Santorini